Etiketter

, , , , , ,

Är precis hemkommen från Piteå. Har bott några dagar vid Piteåhavsbad och testat olika aktiviteter där och besökt Stora Nolia mässan. 

Kring Piteåhavsbad finns oändligt med stigar i skogen. Många valmöjligheter på olika vägar. Lätt terräng: lätta stigar/sand/sten, inga backar, inga snår. Skogen är mycket speciell eftersom du kan se rakt igenom skogen. Behöver du lätta på blåsan under en joggingtur får du inte vara blyg, för gömställen är svåra att hitta. 


Fint var det!

Det som var tråkigt med själva anläggningen Pitehavsbad var att det underhölls dåligt och mycket var trasigt. Det som var ännu sämre var att de tog fullt betalt för de olika aktiviteterna utan att informera om det som var trasigt. Exempel: 

  • Tivolit: Barnen ville åka bilar och krocka med varandra – endast en enda bil fungerade, resterande var trasiga. Där stod vi med biljetter som vi fick lägga på någon annan aktivitet, men inte på det vi köpte biljetterna för. 
  • Äventyrsbadet: Det barnen mest såg fram emot var överanskningsduscharna – båda var trasiga (ingen information om detta). Dessutom var golven i omklädningsrummen mycket skitiga och vi såg inte en enda städpersonal som gjorde något åt smutsen. 
  • VR spelet där man kunde spela olika sporter hade personalen ingen koll på. Golfboll saknades.
  • Nimbus: det bästa min dotter vet är att hoppa studsmatta. De hade en enda och den var trasig. Ingen info om det innan vi var inne och hade betalat. 
  • Restaurangen på äventyrsbadet: All fallafel var slut, men fanns ingen skylt eller information. Det blev jag först upplyst om då jag kommit fram till kassan för att beställa. 

Nej, skärpning Pitehavsbad!