Etiketter

, , , , , , , ,

Dagens topp tre (av de klasser jag gick på):

1. Kangoomix – Jorge mix;
Gympa i skor som hoppar (kangoojumps pjäxor), sjukt rolig klass! Trots att det var jobbigt så kunde man inte låta bli att le och skratta. Bra träning både för kondition, balans och mage. För mig personligen är musiken oerhört viktig och älskar när instruktörerna tänker på detaljerna och verkligen jobbar med musiken, full pott till Jorge! Jorge är även en inspirerande instruktör som kan göra alla klasser roliga!

20130202-191458.jpg

2. Step Revolution – Sebastian Piatek;
Kooregrafin var kul med lagom mycket snurrar. En lågintensiv klass med lätta steg, men ändå utmanande koregrafi med bra pedagogik i utlärningen. Väldigt bra klass med väl genomtänkt koregrafi. Älskade instruktörens nördig stil med tjocka glasögon, mössa, grå mjukisbrallor. Det enda negativa var att det var alldeles för mycket steptouch pch ”klapp klapp” mellan stegen.

3. Locomotion Flow – Ido Portal;
Rörlighet kombinerat med styrka. Påminde en hel del om Capoiera och det var dit vi var på väg. Instruktören pratade om hur mycket vi tränar, men att många ändå varken kan sitta bekvämt på huk eller sitta på golvet en längre stund. Intressant klass, och en bra tankeställare för många. Fick inspiration till yogan.

Söndagens klasser på Nike-blast; 2 Spinning, 2 Dansstep, 1 Funktionell Träning och NTC Mobility.

Nike Blast 2013, Globen