Etiketter

, , , , , ,

I ett tidigare inlägg skrev jag lite kort om cykelolyckan jag var med om för över ett halvår sedan, https://vickantraining.wordpress.com/2012/12/31/min-traning-ar-2012/. Vid olyckan var smällen på låret inte något jag observerade över särskilt mycket, mer än att jag kände av en konstig stelhet i yogan och att det stora blåmärket aldrig försvann. Ett sönderskrapat ansikte och en krossad käke var där min fokus låg.

Det var dock dumt att inte ta itu med låret direkt. Denna ”skada” är troligtvis en stor bov till den överansträngningsskada som resulterade i inflammation vid senan i benet, se tidigare inlägg https://vickantraining.wordpress.com/2013/01/20/antligen-lopning-utan-smarta/ och https://vickantraining.wordpress.com/2012/12/02/domen-inflammation-i-sena/. Under sensommaren och hösten belastade jag troligtvis benet helt fel då jag var ute och löptränade.

Vid första besöket hos idrottsmassören kändes det som att mitt vänstra och högra ben inte kunde sitta på samma människa. De var som natt och dag. Efter kontinuerliga besök hos idrottsmassören är vi nu nära att vänsterbenet känns lika bra som det högra igen. Idag var första gången jag inte låg och kved. Allt läker =)

idrottsmassage2