Etiketter

, , , , , ,

I maj bär det av på en fortbildningsresa för instruktörer till Lanzarote. Ska bli grymt kul. Det är alldeles för få fortbildningstillfällen för instruktörer här i Sverige och det behövs. Inom yoga finns en hel del intressanta workshops som olika yogacenter driver och som är väldigt bra och lärorika. Inom övriga träningsformer är det ofta svårt att hitta fortbildning.

För resan till Lanzarote har jag valt kurser framförallt inom yoga och spinning, vilket är de klasser jag instruerar i främst för tillfället. Jag har även valt lite funktionell träning (som jag också instruerar i ibland och dessutom tränar mycket själv).

Denna resa anordnas av Nordiskt Nätverk för Universitetsidrott (NNU), som är ett nätverk bestående av studentidrottsanläggningar i Norden. Deras verksamhet består i huvudsak av träningsresor samt konvent inriktade mot gruppträning, där syftet är kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte. Himla bra grej att få lite sol, semester och fortbildning samtidigt. Hoppas att fler sådana här tillfällen dyker upp!